Utrustning för fjäderfäuppfödning och användningsområden för dessa

Krishna Polymers är Fjäderfä Equipment Manufacturer i Indien. Våra kvalitetsprodukter som PVC Layer Feeder, Grower Feeder, Chicks Feeder, Vatten dricksvatten System, PVC Dörrpaneler, PVC Fjäderfä Fotstöd.

Vårt produktutbud består av ett brett utbud av system för vattning, utfodring, och klimatkontroll som utformats från halvautomatisk till helautomatisk funktion för att passa just dina krav.

Inkubator

Detta är ett instrument som används i kläckägg. Äggkläckeri med en inkubator kan beskrivas som ett sätt att kläcka ägg på ett onaturligt sätt. Dessa medel kan användas när det finns många ägg som ska kläckas.

Chick låda

Ungboxen är en utrustning där fjäderfäfåglarna hålls för äggläggning. Den har en rulla bort äggbricka fäst vid den så att när ägg är uppslängda, rullar de bort och fåglarna kommer inte att trampa på äggen. Denna utrustning hjälper till att förebygga äggskador.

Magasin för flyg

Fly trap är en utrustning som används för att kontrollera antalet flugor runt en fjäderfägård. Det hjälper till att fjäderfä jordbrukare minska antalet flugor i fjäderfä.

Fjäderfä Plucker Gummi Finger

Detta är en utrustning som tillämpas på kyckling dressing maskin. Dessa gummi fingrar är fast på botten och sidoplattan av förbandsmaskinen för att producera många klädd kyckling i en kort period.

Ägg bricka

Detta är en utrustning som används vid inställning av äggen. Precis som namnet är det en brickliknande utrustning där äggen är plats för provtagning.

Registeransvarig för fjäderfäinkubator

Kuvöskontrollant för fjäderfä är en utrustning som används för att kontrollera inkubatorn och timerräknaren. Den visar ruvmaskinens temperatur- och fuktighetstillstånd.

Ventilation Fläkt

Ventilationsfläkten är en utrustning som används för att säkerställa maximal ventilation i fjäderfägården. Det är också en utrustning som används för att minska temperaturen på fjäderfä gården under ett varmt väder.

Om Nest

Om boet är en annan utrustning som hjälper fåglarna för äggläggning. En av fördelarna med denna utrustning är att den ökar äggproduktiviteten hos fjäderfäfåglarna.

Ägg Skala

Detta är en utrustning som används vid vägning av äggens vikt. Det hjälper fjäderfäuppfödaren att känna till de ägg som är tillräckligt bördiga för kläckeri eftersom det antas att ett ägg under vikt inte har vad det tar att bilda en unge.

Ägg bricka

Äggbricka är en utrustning som använder sig av ett pulver som kallas äggtvättpulver. Bevattna tillsätts i äggbrickan och därefter tillsätts äggtvättpulvret också. Det används för tvätt av äggen före leverans.

Vatten Krukor och drinkare

Neat vatten krävs för tillväxt och matsmältning hos fjäderfä fåglar precis som hos människor. Därför är de drickande utrustningar som används för att leverera vatten till fåglarna. Du måste se till att drinkarna tvättas regelbundet för att undvika sjukdom.

Burar och Coops

Denna utrustning för fjäderfä används för att hålla fjäderfäfåglar. Coops och burar är fjäderfä utrustning som lämpar sig för småskalig fjäderfäuppfödning.

Dressing Machine

Detta är en utrustning som används för luddfåglar efter slakt. Användningen av en dressingmaskin gör kycklingdressing enklare, ren och hygienisk.

Slutligen är användningen av skyddskläder för människor mycket nödvändigt. Särskilda skyddskläder som hårmössor, engångsärmar, stövlar och överdrag krävs för att undvika överföring eller kontaminering från fåglarna till människan eller från människan till fåglarna. Det är också viktigt att se till att besökaren desinficerar sina händer innan de rör vid fåglarna.

Krishna Polymers är Fjäderfä Equipment Manufacturer i Indien. Våra kvalitetsprodukter som PVC Layer Feeder, Grower Feeder, Chicks Feeder, Vatten dricksvatten System, PVC Dörrpaneler, PVC Fjäderfä Fotstöd.

Vårt produktutbud består av ett brett utbud av system för vattning, utfodring, och klimatkontroll som utformats från halvautomatisk till helautomatisk funktion för att passa just dina krav.

Forskning och utveckling; kombinerat med utmärkt affärsetik; har varit hörnstenen i utvecklingen och tillväxten av Krishna Polymers. Företaget har nationellt ledarskap i sin verksamhet, är den största producenten av dricksvatten och utfodring system i Indien, och har samarbeten med ledande internationella företag och även exportera sina produkter till många länder. Vi, på Krishna Polymers, ser till att våra kunder alltid får den senaste och pålitliga tekniken på marknaden. Vi erbjuder kundanpassade lösningar, catering till dina specifika behov från öppna hus till sofistikerade E.C. Hus.