Hobby Farm kontra mitt gårdsliv

Vi har två söta historier. Den ena är Hobby Farm, där det finns ett lyckligt par – Jill och John. De är på semester och medan turnera några tropiska öar, märker de att en av dessa vackra bitar av paradiset är till salu till ett mycket mycket lågt pris. Så de bestämmer sig för att köpa den och återställa den övergivna gården på den eftersom det är Jills livslånga dröm att ha en gård på en sådan exotisk plats. Och en annan historia- Mitt Gårdsliv handlar om en glamorös ung flicka som inte har en aning om jordbruk livet.

Men oavsett skillnaderna i dessa hjältars sinne och planer för framtiden, kommer deras liv sedan dess att vara mycket lika på många sätt.

Även Lisa och Jill är karaktärerna i olika jordbruk tid förvaltning spel, verkar det någon gång att de från samma spel.

Dessa spel har så mycket gemensamt att jag knappast kommer att kunna hitta en stor skillnad mellan dem.

Du erbjuds att spela två lägen, nämligen casual och expertläge för My Farm life och motsvarande avslappnad och tidsinspelad läge i Hobby Farm. Båda spelen har 50 nivåer.

De gameplays är extremt lika också. Du börjar spelen med att lära dig grunderna. Du planterar frön på jord, vattna dem och sedan när anläggningen är redo att skörda, kan du ta en korg och klicka sedan på frukten för att samla den och sedan leverera den till ladan.

Du måste också tenderar att olika djur.

Det viktigaste är att se till att de har tillräckligt med mat och vatten eller de kommer inte att producera ägg, mjölk eller ull. De pengar du har tjänat kan investeras i nya uppgraderingar, maskiner, frön och djur för dig gården.

I detta skede allt är enkelt och skillnaden är bara i slags frukt, djur och bra som skulle kunna göras i de intressanta maskin du har köpt. Till exempel i Hobby Farm kan du så java äpplen, tangeriner, ananas eller carambolas eller samla snäckor och kokosnötter direkt bilda stranden.

Gör is av vatten, sylt från tangeriner och en läcker dryck från getmjölk tillsammans med javaäpplen. Dessa exotiska produkter skulle kunna kallas detta spelets funktioner.

Varje nivå kräver att du uppfyller en beställning för lokalbefolkningen. Varje nivå betyder varje dag eftersom återigen i både Mitt Gårdsliv och Hobby Farm finns en förändring mellan dag och natt. Djur somnar och slutar producera under natten och du gård attackeras av natttjuvar som försöker stjäla grödor och produkter.

Och om i Min Farm Life du bara jaga bort dem med din ficklampa eller hundar, i Hobby Farm du får stjärnor för att skrämma tjuvar bort. Stjärnor är dina bonusar som kan komma till hands om du vill påskynda Jill eller tvinga sin man att hjälpa till med gården.

Faktiskt med hänsyn till hjälparen.

I Hobby Farm John, Jills man, är den enda hennes hjälpare. För det mesta, han lägger om i en hängmatta hela dagen lång, medan observera Jill och endast om du har tillräckligt med bonusar du kan kalla på hans hjälp. Då kommer han att vattna växter, skörda frukt och plantera frön. I Mitt Gårdsliv får du med 3 hjälpare. Att ringa hjälpare är knutet till din show betyg. Ju högre ditt betyg, desto skickligare är hjälparen att du får ringa.

Till skillnad från vanligt gårdsliv i Hobby Farm, där du gör allt vanemässigt arbete varje dag, i My Farm Life har du ett roligt och ovanligt lasso minispel som definitivt bidrar till Farm Life sort och värde. Ytterligare ett plus till My Farm Life är dess underbara grafik, som utan tvekan är dess starkaste funktion i motsats till Hobby Farm.

Sammanfattnings nog kan det välkända jordbrukstemat som används i både spel samt i andra i denna genre inte förvåna dig, men det finns några ovan nämnda funktioner som kanske lutar ditt val till My Farm Lifes favör.