Fördelar med L-lysin och dess bidrag till fjäderfä

L-Lysine HCl (ProAmino-L) är en av de mest använda aminosyran. Det är en essentiell aminosyra som krävs i kosten för svin, fjäderfä och de flesta andra djurarter. L-lysin HCl är ofta den första-begränsande aminosyran i många av de tillsatser som vanligen ingår i svin och fjäderfäfoder.

Idag finns det många fjäderfägårdar tillgängliga på grund av den ökande efterfrågan inom denna sektor som många människor inte bara konsumera dessa produkter men det finns några som konsumerar dessa poster bara.

Dessa fjäderfägårdar producerar sådan typ av fjäderfäfoder, som inte bara är hälsosam att konsumera utan också användbart att ha. De håller sina fåglar i ett sådant tillstånd att de förblir friska och sjukdomsfria.

Den moderna struktur där numera mat produceras överallt, alla vill näringsvärde när det är som bäst, men ibland med hjälp av det kompletterande näringsvärdet inte förblir densamma. Näringsbehovet förblir säkert när fjäderfägårdarna använder det i korrekt och välbalanserat innehåll.

Fjäderfägårdar använder dessa tillskott på ett sådant sätt att det är hälsosamt, miljövänligt och det kan underhållas och förvaras på enklaste sätt.

L-lysin HCL för bättre utgångar

Med den ökande efterfrågan på fjäderfäprodukter kommer det ett ansvar att tillhandahålla den bästa kvaliteten. Alla föredrar kvalitet i eatables nu så många sjukdomar sprids lätt som fågelinfluensan. Dessa sjukdomar sprids på grund av de smutsiga förhållanden som fåglarna hålls. Dessa problem bör undvikas strikt.

Konsumtionen av protein lysin påverkar fågelns och aminosyrornas tillväxt i allmänhet kroppsproteiner. Enligt läkarundersökningen som är vård- redan framkallad av fågeln som dessa två sammansättningar lämnar där, verkställer.

L-lysin tar hand om fodrets tillväxt,föra tillägg till kvaliteten ökar tillväxten av fjäderfä. Inklusive L-Lysine regelbundet i fodret fåglarna kommer att växa snabbare och friskare och användningen av oförskämd protein kommer att skäras ner med 3-4 procent.

Vad gör aminosyran L-Lysin?

Den längsta vanliga kommersiella typen av Lysin som används i fjäderfäfoder är 98 procent Lysin mono-HCL. Detta är nästan lika med 78,4 procent av Lysin aminosyra,som skulle kunna absorberas av fjäderfä.

Vidare, i broiler kyckling, det finns ett omedelbart samband mellan daglig lysin utbudet och tillväxten av vissa muskler som underlättar tillväxten såsom i fråga om bröst. Därför ökar förändrande proteinlysinhalt värdet av köttnedskärningar i vidareförädling.

L-Lysine HCL förbättrar inte bara fåglarnas hälsa, utan skär ner användningen av proteinbundet protein-lysin som finns i vegetabiliska proteiner som inte bara minskar näringsvärdet utan också devalverar kväveborttagningen från djurhållningen i miljön.

Å andra sidan L-Lysin Amino Acid är 100% lättsmält och bättre från protein bundet protein-lysin.