Fem frågor om Natural jordbruk

Är naturligt jordbruk en specifik nisch modefluga, eller är vägen för framtiden? Det finns flera anhängare som förklarar att den ekologiska, kosten och hälso-positiva aspekter av denna typ av jordbruk gör det till den rekommenderade metoden för jordbruk. Andra anser att fördelarna är överskattade och den lägre avkastningen samt högre priser gör det inte praktiskt för att uppfylla världens livsmedelsförsörjning. Följande är fem vanliga farhågor om ekologiskt jordbruk.

Är det mycket bättre för atmosfären?

Naturligt jordbruk använder inte de kemikalier, herbicider samt konstgjorda vegetabiliska livsmedel som typiska jordbruk gör. Dessa kemikalier kan stanna i landet tillsammans med på själva objektet. Ekologiskt jordbruk metoder lämnar ofta marken i bättre problem på lång sikt samt förbrukar mycket mindre ström och även vatten än standard jordbruk. Dessa farhågor skulle peka på att det kemikaliefria jordbruket är mycket mer miljövänligt. Icke desto mindre täcker ekologiskt jordbruk ett mycket extensivt urval av jordbruk (växter mejeriprodukter och även nötkreatur) och rakt kontrasterande miljöeffekten av ekologiskt jordbruk kontra konventionella är nästan svårt. Det räcker att säga att de flesta människor tror att användningen av bekämpningsmedel är farligt för inställningen och därför gör ekologiskt jordbruk mycket mer miljövänlig.

Har ekologiska livsmedel preferens bättre?

Det visar upp att detta är en typisk förståelse, faktiskt en undersökning från Storbritanniens Organic Body the Soil Organization tyder på att de flesta människor som köper ekologisk mat, tycker att det smakar bättre. Det finns också en förmodad vetenskaplig forskning som nämns av “The Organic Facility” som hävdar att ekologiska livsmedel preferenser mycket bättre. Det har varit massor av olika andra studier gjort som är ofullständiga. Det verkar inte finnas någon form av legitim forskningsstudie som slutgiltigt nämner att hälsokostpreferenser bättre än standard. Smaken är extremt subjektiv och också kunde dessutom påverkas av lagringsutrymme och också leverans av jordbruksprodukterna.

Är hälsokost mycket mer hälsosamt?

Många naturliga fanatiker tror att ekologisk mat har mer näringsämnen i den. Icke desto mindre 2 stora forskar en av London School of Health samt exotisk medicin samt en annan gjort av typer av livsmedel Krav Company (FSA) tävling någon form av påstående att det finns betydande kost utnyttja att äta ekologisk mat. Produktens färskhet, problem med förvaringsutrymmen och även matlagningstekniker kommer att göra en större skillnad i näringsmässiga positiva aspekter än om den är ekologisk eller standard.

Är hälsokost säkrare för dig?

Nivån på kemikalier som används i konventionellt jordbruk har faktiskt skapat en oro för att konventionellt odlade livsmedel är täckta med kemikalier och även av den anledningen förgiftar konsumenten. Det råder ingen tvekan om att konsumera bekämpningsmedel är en dålig punkt, men är mängden bekämpningsmedel som vanligtvis tas i när konsumera traditionellt odlade typer av livsmedel osäkra? Inte enligt tidigare Specialist General Dr.C Everett Koop, EPA eller ens FDA. Ett antal studier har dragit slutsatsen att mängden bekämpningsmedel insättning ligger på amerikanska odlade växter är inte skadligt.

Det finns dock fortfarande massor av hälsospecialister som höjer oron specifikt på effekten av spädbarn. Det finns också problem för jordbrukaren som tillämpar kemiska som de går igenom en mycket bättre exponering. Hälsokost är möjligen mycket säkrare, men det finns inga avgörande bevis för att halterna av kemikalier på konventionella typer av livsmedel är farliga.

Har Natural farming göra mindre än typiska Jordbruk?

I dag naturliga lantgårdar på det typiska returnerar angående 92% av exakt vad som frambringas av traditionellt jordbruk i USA. I mindre etablerade länder ger det naturliga jordbruket avkastning på över 130 % av den konventionella avkastningen. Detta beror främst på de vegetabiliska livsmedel som erbjuds den amerikanska jordbrukaren, men ändå inte att skapa länder. Vissa motståndare till kemiskt fritt jordbruk fall att om vi alla gick över till naturligt jordbruk, skulle det finnas stora brist på mat.

Det finns en mängd olika forskningar som utmanar påståendet att naturliga rancher gör mycket mindre jämfört med standard på majs och sojabönor. En forskningsstudie från Ohio College hävdar att kemikaliefritt jordbruk kan skapa så mycket majs per tunnland som konventionellt jordbruk. Olika andra studie som släpptes av Rodale Institute Farming Equipments hävdar att naturligt jordbruk “skapar exakt samma avkastning av majs och även sojabönor som gör traditionellt jordbruk, men använder sig av 30 procent mindre ström, mycket mindre vatten och inte heller några kemikalier.